Wespennest verwijderen

Last van wespen?

Rover helpt u snel!

Wespennest verwijderen? Bel een professionele wespenverdelger!

Er zijn in Nederland ruim 400 soorten wespen en die bouwen graag een wespennest in uw tuin, onder uw dakpannen, in uw huis of zelfs in uw spouwmuur. Als u zo’n wespennest heeft ontdekt is het van het grootste belang dat u dit wespennest niet zelf gaat verwijderen, dit kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Bel altijd een professionele wespenverdelger.

In 2023 gaan wij proberen wespen gifvrij te bestrijden

Rover Ongediertebestrijding wilt zo min mogelijk met gif werken. Met ratten en muizen gebeurd dit al jaren, echter bij wespenbestrijdingen wordt daar nog niet op gelet.

Wij zijn onderzoek gaan doen en er blijken enkele oplossingen te zijn, niet veel en met weinig ervaringen.

Aankomende zomer 2023 gaan wij, Rover Ongediertebestrijding, wespenbestrijdingen van kleine tot wellicht middelgrote nesten proberen zonder gif te bestrijden!

Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden in uw situatie.

 

 

Onze werkwijze bij het verwijderen van wespennesten

Wespen zijn mooie, nuttige dieren. Toch is het erg vervelend en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk om een wespennest in of om uw huis te hebben, zeker als u te dichtbij komt. In zo’n geval is de kans groot dat de wespen gaan aanvallen.

Wij raden u aan om als eerste zelf het wespennest te lokaliseren. Dit scheelt veel tijd (en kosten) bij onze wespenbestrijding. Heeft u het wespennest gevonden of kunt u niet verder zoeken omdat het nest zich mogelijk op een hoge, onbereikbare plaats bevindt? Dan kunt u ons altijd bellen voor een afspraak.

Wespennest verwijderen

Zit het wespennest op een erg hoge of moeilijk bereikbare plek?

Dan kunnen we onze autohoogwerker inzetten.
Hiermee weten we zeker dat we het wespennest goed kunnen bereiken en bestrijden.

Bel of mail Rover Ongediertebestrijding voor een kostenindicatie van het
gebruik van deze autohoogwerker.

Wespennest verwijderen

Onze garantie op wespenverdelging

Wij geven u bij onze wespenverdelging altijd een garantie. Het is namelijk zo dat wespenlarven niet altijd door het gif bestreden worden. Die garantie is er zodat u niet alsnog met een wespenprobleem blijft zitten als de larven eenmaal volgroeid zijn.

Als u 15 dagen na het verwijderen van het wespennest nog steeds wespen op dezelfde plek in- en uit ziet vliegen komen we gratis bij u terug om de overgebleven wespen te verdelgen.

Kosten voor het verwijderen van wespennesten

Voordat wij daadwerkelijk het wespennest gaan verwijderen, bespreken we eerst de kosten. Onze wespenbestrijding start bij € 75, het kan zijn dat er extra kosten bijkomen. Dit is afhankelijk van de volgende zaken:

 • Gifvrij bestrijden van (middel)grote nesten
  (kleine nesten zijn normale kosten);
 • Er is nog geen locatie van het wespennest bekend en
  wij moeten er naar gaan zoeken;
 • Het nodig is om extra middelen en materialen in te zetten
  (zoals bijvoorbeeld een autohoogwerker);
 • Er moeten meerdere wespennesten verwijderd worden
  (bijvoorbeeld bij de buren, dat is kostenbesparend).

Onze wespenverdelger kan ook advies uitgeven om nieuwe wespennesten te voorkomen. Zo kunt u bij ons meteen materiaal aanschaffen om op bepaalde plekken wespennesten preventief te weren.

Wespennest verwijderen