Wespennest verwijderen

Wespen Wél overlast, geen nest?

Onze professionals lossen het op!

Overlast van wespen in uw tuin, in uw restaurantkeuken of op het terras?

Zoals bij vele mensen het bekend is, zijn wespen aan het begin van het seizoen totaal niet vervelend. Toch rond eind juli, begin augustus begint dit spontaan anders.

De wespen worden vervelend, komen op het natte gras van uw tuin af (dauw) en het allervervelendst: ze komen meegenieten van ons heerlijke eten en drinken. En dat wanneer wij rustig willen genieten in onze tuinen of terrassen onder het genot van het ontbijt, lunch of diner.

Rover Ongediertebestrijding komt snel ter plaatse om u te helpen.

Werkwijze wespenoverlast te verminderen

Wespen zijn nuttige beesten. Toch kunnen zij voor enorme overlast zorgen bij mensen in de tuin of in de buurt van restaurants. Zit je heerlijk te genieten van je ontbijt, lunch of diner, komt er weer zo'n geel/zwarte wesp op je bord/eten zitten. Het belangrijkste wat je op dat moment kunt doen, is de wesp begeleiden. Niet zwaaien, dat maakt ze agressief!

Natuurlijk wil je dit niet en daarvoor hebben wij een oplossing.

Bij overlast is een directe bestrijding niet mogelijk. Toch kunnen wij de interesse van de wespen weerleggen. Hierdoor kunnen wij in sommige gevallen de problemen 100% oplossen, maar soms ook maar voor 90%.

Deze werkwijze geeft geen garanties, maar tegelijkertijd erg effectief!

dazen-wespenval

Toch een (zichtbaar) wespennest?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u niet heeft opgemerkt dat er wel een wespennest in de omgeving zit. Dit kunnen wij op locatie misschien opmerken door gedrag van de dieren.

Indien dit gebeurd, dan zullen we de mogelijkheden op locatie bespreken.

Op een wespenbestrijding zit altijd een garantie! Na 15 dagen nog steeds overlast?
Bel ons dan terug. Deze garantie geldt tot max. 28 dagen na bestrijding.

Wij geven géén garantie op:
Extra materiaal (denk aan een hoogwerker of extra personeel)
Op bestrijdingen waar uzelf al iets heeft uitgeprobeerd.

dazen-wespenval-staander

Geen plek/ruimte? Geen probleem!

Het systeem wat we hiervoor gebruiken is niet groot en kan simpel opgehangen worden. Wanneer geen ruimte voor is of geen mogelijkheid voor is, hebben wij alsnog de oplossing.

Er is een staander geproduceerd om dit systeem te kunnen ophangen. Deze is eenvoudig in de grond te steken en daaraan kan het product gehangen worden.

Dankzij dit is het zeldzaam dat het voor iemand niet toegepast kan worden.

Kosten voor het weerleggen van de interesse

Het is lastig om op voorhand hierover iets te zeggen. Er vindt een onderzoek plaats om te bekijken hoe heftig de overlast is en van welke kanten de wespen komen aanvliegen. Voor dit onderzoek betaalt u minimaal €60 (dit is incl. 30min tijd op locatie). Duurt het langer? Betaalt u per 15min €20 extra.

Verder betaalt u voor het materiaal; deze zijn €55 per stuk.
Soms is ook een staander nodig; deze zijn €22,50 per stuk.

Bij bedrijven zal er op locatie gekeken worden naar de kosten voor blijvende controle op de overlast zodat u er geen omkijken naar heeft. Met deze dienstverlening zullen wij de vallen verversen, legen en verplaatst worden, indien wij dit nodig achten. Ook kan dit bij particulieren gerealiseerd worden.

Mogelijke toeslagen hebben te maken met het volgende:

Blijkt het op locatie om bijen of hommels te gaan en is er geen gevaar? Dan zal er geen bestrijding plaatsvinden. Ondanks wij niet bestrijden, betaalt u altijd minimaal €60,- voor onze tijd.

Wespennest verwijderen