ratten in huis

Last van ratten?

Rover helpt u snel!

Ratten in huis bestrijden? Rover Ongediertebestrijding staat voor u klaar

Het ruikt de laatste tijd een beetje vreemd in uw huis. Het is een onbestemde geur en u weet niet goed wat u ervan moet denken. Dan zou het zomaar kunnen dat u ratten in huis heeft. Deze dieren laten zich niet snel zien. Maar als u knaagschade, uitwerpselen in donkere hoeken of langs beschutte wanden ziet en een vreemde geur in huis heeft, is het wel van belang dat u meteen actie onderneemt!

Vaak ontstaat de geur in keukens of komt het van de kruipruimte naar boven.
Wij gaan niet standaard kruipruimtes in. Zie bij kosten (onderaan de pagina) als u een kruipruimte-onderzoek wilt laten uitvoeren.

Bel Rover Ongediertebestrijding om uw ratten in huis effectief te laten bestrijden.

Heeft u overlast bij uw bedrijf? Bekijk dan onze zakelijke pagina.

ratten in huis

Schade door ratten in huis

Ratten veroorzaken vooral knaagschade in uw huis. Ze knagen met veel plezier aan bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen, houten vloeren, houten wanden, isolatiemateriaal en uw dakbeschot. Het kan ook zomaar zijn dat ze aan leidingen en kabels beginnen en dat kan kortsluiting, storingen of zelfs brand veroorzaken.

Het meest ernstige aspect van ratten in huis is dat ze dragers van ziektekiemen zijn en daardoor een bedreiging voor de volksgezondheid vormen. De tijd dat ratten door het overdragen van de pest halve steden uit konden roeien mag dan wel ver achter ons liggen, het is ook mogelijk dat ze voedselvergiftiging of de Ziekte van Weil kunnen bezorgen.

Ratten laten zich niet makkelijk vangen

Ratten zijn slimme, schuwe dieren en laten zich niet makkelijk vangen. Omdat ze zich ook nog eens razendsnel voortplanten is het daarom het beste om bij het vermoeden van aanwezige ratten meteen professionele ongediertebestrijding in te schakelen.

Bel of mail Rover Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve oplossing.

Ratten in uw spouwmuur

Spouwmuren zijn ideale plekken voor ratten. De ruimte tussen de twee muren is een mooie plek om lekker droog en beschut te verblijven, ongestoord nesten te bouwen en om makkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte te kunnen lopen. Hier kunnen ze zich naar hartlust op isolatiemateriaal uitleven terwijl ze het ene na het andere nestje werpen en steeds meer stank en overlast veroorzaken.

Gelukkig is het niet nodig om hele muren af te breken om die ratten te kunnen bestrijden. Ze komen namelijk ook regelmatig via openingen uit de spouwmuren om voedsel te zoeken. Een professional gaat op zoek naar die openingen en gaat van daaruit de ratten bestrijden en voorkomen dat ze terugkomen.

ratten in huis
ratten in huis

Kosten van het bestrijden van ratten

De kosten voor rattenbestrijding bij Rover Ongediertebestrijding starten bij € 100,- tot gemiddeld € 350,-. Eventuele meerkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw probleem/woning en de locatie van de ratten. Wanneer u ons alleen voor onderzoek en advies uitnodigt betaalt u € 60,-, dit is incl. 30 minuten werktijd. U betaalt per 15 minuten extra werktijd, + € 20.

Ook betaalt u een meerprijs als u een spoed- of weekendopdracht eist.

Wilt u een onderzoek in de kruipruimte? Dan zijn de kosten dubbel.
Dit vanwege dat we extra personeel nodig hebben en extra beschermingsmiddelen.

Wij onderzoeken en inventariseren uw rattenprobleem op uw locatie en bespreken daarna meteen de mogelijkheden voor het bestrijden van ratten in uw huis, op uw zolder, in uw spouwmuur of op iedere andere plek. U weet precies wat de kosten zullen zijn voordat wij voor u aan de slag gaan.