Professionele mollenbestrijding in Zeist en omgeving

Last van mollen?

Rover helpt u snel!

Professionele mollenbestrijding in Zeist en omgeving

Mollen mogen dan wel kleine en schattige dieren lijken, hun ondergrondse activiteiten kunnen behoorlijke problemen opleveren. Deze onschuldig ogende wezens graven namelijk uitgebreide gangenstelsels onder uw gazon en tuin, het resultaat is een ware nachtmerrie voor tuinliefhebbers. Als u ooit hebt ervaren hoe mollen uw groene oase veranderen in een hobbelig maanlandschap, weet u hoe frustrerend en kostbaar deze schade kan zijn. Met de professionele mollenbestrijding van Rover in Zeist en de omliggende omgeving zorgen wij ervoor dat u weer volop van uw tuin kunt genieten.

Heeft u een mollenprobleem en kunt u hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak bij mollenbestrijding

Mollen zijn hardnekkige ondergrondse plagen die schade aanrichten door uitgebreide gangenstelsels onder uw gazon te graven. Hierdoor kunnen ze uw prachtige groene tuin veranderen in een onooglijke maanvlakte. Onze mollenbestrijdingsdienst is afgestemd op de specifieke behoeften van Zeist en omgeving. We weten alles over de plaatselijke flora en fauna, en we hebben effectieve strategieën ontwikkeld om mollen op een humane en milieuvriendelijke manier te bestrijden.

Onze aanpak omvat een grondige inspectie en strategische plaatsing van vallen. Dit is de meest doeltreffende manier om uw mollenprobleem snel op te lossen zodat u uw tuin op korte termijn kunt gaan herstellen.

Wij komen standaard minimaal 2x langs en in sommige gevallen vaker door verplaatsing van de mol(len).

Professionele mollenbestrijding in Zeist en omgeving

Tips wanneer u zelf de mollen in uw tuin wilt gaan bestrijden

We begrijpen dat mollenoverlast frustrerend kan zijn, en het is goed mogelijk dat u overweegt om zelf de mollen in uw tuin te gaan bestrijden. Hoewel dit een optie is, zijn er wel een paar belangrijke overwegingen waar u rekening mee moet houden voordat u zelf aan de slag gaat.

Professionele mollenbestrijding in Zeist en omgeving

In veel gevallen is het verstandig om een professionele mollenbestrijding in te schakelen. Bij Rover hebben we de expertise, ervaring en middelen om mollen op een humane en effectieve manier te verwijderen. Als u toch zelf mollen wilt bestrijden, neem dan de tijd om u goed voor te bereiden en overweeg de bovengenoemde punten. Als u hulp nodig heeft of vragen heeft, staan we altijd klaar om advies te geven.

Kosten voor onze professionele mollenbestrijding in Zeist en omgeving

Voordat wij daadwerkelijk met onze mollenbestrijding beginnen, bespreken we eerst de kosten. Wanneer u niet akkoord met de kosten gaat, betaalt u altijd minimaal €60, dit is incl. 30min werktijd. Duurde het langer, betaalt u per 15min €20 extra.

Onze mollenbestrijding start bij €80, dit is inclusief 30 minuten werktijd. Het kan echter zijn dat er extra kosten bijkomen. Dit is afhankelijk van de volgende zaken:

 • Er bevinden zich meerdere mollen in uw tuin;

 • De mollen hebben ook gangen naar de tuin(en) van buren gegraven.
  We moeten de mol(len) hierdoor mogelijk ook bij de buren bestrijden;

 • U van ons een spoed- of weekendopdracht eist.

  Wij komen standaard minimaal 2x langs en in sommige gevallen vaker door verplaatsing van de mol(len).
  Deze kosten worden ook bekend gemaakt bij de offerte. Gebruikte materiaal blijft altijd eigendom van Rover.

  Wilt u materiaal van ons kopen? Dat kan! Bekijk onze webshop.

professionele-mollenbestrijding in zeist en omgeving