mieren bestrijden

Last van mieren in huis?

Rover helpt u snel!

Mieren in huis bestrijden? Rover Ongediertebestrijding staat voor u klaar

Het is erg vervelend om mieren in uw huis te hebben. Het is nu eenmaal niet fris als er een continue stroom aan mieren over uw keukenvloer of aanrecht wandelt. Nu kunt u natuurlijk met mierenlokdozen en dergelijke aan de gang gaan, maar feit is wel dat mieren in huis ontzettend lastig te bestrijden zijn. Daarom staat Rover Ongediertebestrijding voor u klaar om u snel en effectief van uw ongewenste mieren af te helpen.

Mieren in uw tuin? Ook daar weten wij raadt mee!

Mieren in huis

Er zijn verschillende soorten mieren in Nederland, de soorten die voor het meeste overlast zorgen zijn:

De Zwarte Wegmier komt het meeste voor en over het algemeen zijn deze mieren het makkelijkste te bestrijden. Feit is wel dat hoe langer deze mieren zich in uw huis bevinden, hoe meer bestrijdingen er nodig zijn om deze beestjes definitief uit te roeien. Bij meerdere bestrijdingen is er ook sprake van hogere kosten, dus wacht niet te lang met het inschakelen van professionele hulp als u deze mieren in uw huis tegenkomt.

mieren bestrijden

Wilt u zelf de mieren in uw huis gaan bestrijden?

Houd er dan wel rekening mee dat u dit goed toepast. Als u ze zelf wilt uitroeien en dat verkeerd aanpakt, biedt u namelijk juist aantrekkelijk voedsel voor de mieren en creëert u onbedoeld een groter probleem.

Bel of mail Rover Ongediertebestrijding om direct van de mieren in uw huis af te komen.

mieren bestrijden

Lastig te bestrijden

De Glanzende Houtmieren verplaatsen zich vaak in een lange kolonne door uw huis en ze zijn ook lastiger te bestrijden. Huis-tuin-en keukenmiddeltjes die bij de Zwarte Wegmier kunnen werken (als u er op tijd bij bent), hebben geen enkel effect op de Glanzende Houtmier. Alleen een professional kan u helpen om deze mieren goed te bestrijden.

De bruine Faraomier is in principe hetzelfde te bestrijden als de Zwarte Wegmier, maar ook hier geldt dat u er echt op tijd bij moet zijn. Als u deze mieren te lang hun gang laat gaan heeft u professionele hulp nodig.

Ziet u mieren in de tuin? Start de bestrijding al voordat ze bij uw gevel komen! Anders kunt u al te laat zijn.

Kosten van professionele mierenbestrijding

Wilt u de professionele mierenbestrijding van Rover Ongediertebestrijding inschakelen? Hoe eerder u ons belt bij mierenoverlast, des te minder bestrijdingen er nodig zullen zijn en hoe lager de kosten uit zullen vallen.

De kosten voor mierenbestrijding bij Rover Ongediertebestrijding liggen gemiddeld tussen de €80,- en €220,-. Eventuele meerkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw probleem/woning en de locatie van de mieren.

  • Verschillende bestrijdingen nodig zijn;
  • U een spoed- of weekendopdracht eist.

Wij inventariseren de grootte van het probleem op locatie en bespreken de opties en kosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.
Gaat u niet akkoord? Dan betaalt u altijd minimaal €60,- voor onze tijd.

mieren bestrijden