mieren bestrijden

Mieren in uw tuin?

Rover helpt u snel!

Mieren in uw tuin bestrijden? Rover Ongediertebestrijding staat voor u klaar

Het is natuurlijk super vervelend om mieren in uw tuin te hebben. Al die hopen zand in uw gazon, langs uw woning of pand. Tegels die schreef liggen. En die mega lange stoet die langs uw gevel loopt. Of zelfs het meest vervelende, dat ze uw keuken betreden!

Wilt u het voorkomen dat u mieren in huis krijgt? Dan moet u op tijd beginnen met het bestrijden hiervan. Het moment dat ze bij uw gevel zijn aangekomen, bent u al te laat.

Rover Ongediertebestrijding staat klaar om snel en effectief het probleem aan te pakken!

Mieren in de tuin

In de tuin komen verschillende soorten mieren voor. Zo heb je de rode steekmier, echt een hele vervelende die als ze je willen pakken, je enkels altijd weten te vinden. Ook heb je natuurlijk de standaard mier, tuinmier (wegmier), bosmier, faraomier, glanzende houtmier, de rode steekmier en zo nog vele anderen.

Helaas kunnen ze veel schade brengen aan onder andere planten, maar ook aan fruit en noten. Hierdoor is het niet prettig om mierennesten in uw tuin te hebben met dit soort type bomen.

Wordt het te koud of raakt het voedsel op, gaan ze op zoek naar andere voedselbronnen of fijnere warmere plekken. Wanneer dit uw huis betreft, is dit natuurlijk helemaal vervelend! Laat ze niet bij de gevel komen en zet op tijd bestrijding of een bestrijder in.

Mierennesten herkennen in de tuin

Zelf de mieren in uw tuin bestrijden?

U kunt proberen kruiden in uw tuin te planten, zoals basilicum, salie of munt.
Wat soms ook kan werken is het strooien van kaneel, kruidnagelpoeder of peper en de hele oude truc, het neerleggen van  de koperen munt.

Dit zijn simpele basisoplossingen die in theorie zouden kunnen werken. Veelal in de praktijk werkt dit minder goed. Belangrijkste is dat u achterhaalt van welk soort mier u overlast heeft. Uitzoekt wat hiertegen het beste kan werken en vanuit daar verder gaan.

Pas op met gif! Dit kan schadelijk zijn voor planten, bloemen en zelfs huisdieren!
Helaas staat er op veel gif een resistentie vanwege de massaproductie. Dit is vaak uittesten of het wel/niet bij u zou kunnen werken. Werkt het niet? Stop er dan mee! Anders bied u 'voedsel' aan en helpt u de plaag te vergroten en te versterken.

Lukt het u niet of heeft u zelf hier geen tijd voor?
Bel voor een afspraak om snel van de mieren af te komen!

mieren in de tuin voeden zich ook op fruit

Lastig te bestrijden

Mieren zijn lastige dieren en zijn soms enorm lastig kapot te krijgen. U moet goed weten waar u mee bezig bent en met welk soort u te maken heeft, zodat u ook de juiste bestrijdingen kan toepassen.

Omdat mierennesten tot wel 1 miljoen mieren in hun nest kunnen hebben, kan het voorkomen dat 1 keer bestrijden niet afdoende is!

Bij de ene tuin/woning lopen we voor meerdere jaren 3 keer per jaar (beetje de max per jaar) te bestrijden en bij de ander is het met 1 keer afdoende per jaar en als je geluk hebt voor nog een opvolgend jaar.

Wees altijd voorbereid op een langer gevecht! Meer informatie?

Kosten van het professioneel bestrijden van mieren in uw tuin

De kosten van onze dienst 'mierenbestrijding in de tuin' beginnen bij €80,-.
Dit is incl. 30min werktijd. Eventuele meerkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw probleem of dat u ook de gevel wilt laten behandelen of zelfs binnen in huis wilt bestrijden.

  • Gevelbehandelingen zijn vanaf €40,- extra;
  • Bestrijding in huis zijn vanaf €20,- extra;
  • Bestrijding in tuin zijn vanaf €20,- extra;
  • Wilt u dat we dezelfde dag langskomen of 's weekends + €20,-;

Op locatie bespreken altijd eerst de kosten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij direct aan de slag!
Gaat u niet akkoord? Betaalt u altijd minimaal onze tijd van €60,-.

kosten van een dazenbestrijding, dazen bestrijden, dazen verjagen of dazen vangen