Menu Sluiten

Duitse kakkerlakkenbestrijding

Als het niet lukt om de bestrijding zelf te doen of wilt u ons langs laten komen of het daadwerkelijk om de Duitse kakkerlak gaat? Voordat u ons belt, ga ook bij de buren langs om na te gaan of zij er ook last van hebben. Zo kunnen we de plaag beter vormgeven en ook de kieren/naden bekijken tussen de woningen en natuurlijk bij hun tegelijkertijd bestrijden.

Let op: Hier zitten dan andere kosten aan vast, aangezien het om 2 woningen gaat. Hieronder een kostenplaatje van een standaard bestrijding.
De bestrijder bepaald op locatie wat de kosten zullen worden, dit kan dus afwijken van hieronder.
Bel ons voor een controle-afspraak op 030 – 20 72 800. Bij geen bestrijding, betaalt u alleen onze tijd à €50.

Voorwerk
Zorg dat als de buren er ook last van hebben, dat zij thuis zijn tijdens onze afspraak of u de sleutel heeft van die woning.
Ga niet schoonmaken voordat wij komen hoe vies het ook is!
Zorg dat we in de keuken achter en in alle apparaten kunnen kijken.

kakkerlakkenbestrijding, kakkerlakken bestrijding, kakkerlakken bestrijden, ongediertebestrijding, ongedierte bestrijden, ongedierte bestrijdingControle (1e bezoek)
Tijdens onze eerste bezoek gaan we lijmvallen plaatsen om te determineren waar we mee te maken hebben. Hierbij gaan wij geen bestrijding uitvoeren.

Hebben wij tijdens de controle al (dode) kakkerlakken gevonden waardoor we al hebben kunnen determineren dat het om de Duitse variant gaat, zal tijdens deze controle ook de determinatie en bestrijding uitgevoerd kunnen worden.

Determinatie en bestrijding (bezoek 1 of 2)
Na 10 dagen na de controle komen wij terug om te determineren en uit te zoeken waar ze zich graag verstoppen/voortbewegen. Gaat het om de Duitse kakkerlak, gaan wij direct over naar bestrijden.

Wij bestrijden met lokaasgel, dit is een fijne manier qua bestrijden. Dit is niet gevaarlijk voor u of uw huisdier. U hoeft de woning hiervoor ook niet te verlaten.

De kakkerlak zal de gel meenemen naar hun nest en daar lekker met z’n allen van eten, hierdoor worden alle kakkerlakken bestrijden en niet alleen die rondlopen.

Nacontrole (bezoek 2 of 3)
Na 2 weken komen wij controleren of de bestrijding gelukt is. Is de gel goed gegeten? Dan plaatsen wij opnieuw lijmvallen. Hiermee controleren we of we een goede bestrijding hebben gehad of niet. Ook kunnen we hiermee net de laatste paar wegvangen.

Is de gel slecht/weinig opgegeten? Dan hebben ze ergens anders nog eten.
Heeft u uw voedselresten goed opgeruimd en uw voorraad goed afgeschermd?
De bestrijding is mislukt en moeten we opnieuw beginnen, hier kunnen extra kosten aan vast zitten, dit hangt af van de oorzaak.

Let op: Komen we erachter dat bij het bezoek na de bestrijding (de nacontrole), dat al het gel weg is? Dan moeten wij nog een bestrijding uitzetten. Dit is dan onze berekeningsfout geweest en hebben we dan meer last van de kakkerlakken dan we verwacht hadden. Wij nemen voor dat bezoek de kosten op eigen rekening!

kakkerlakkenbestrijding, kakkerlakken bestrijding, kakkerlakken bestrijden, ongediertebestrijding, ongedierte bestrijden, ongedierte bestrijding Nacontrole lijmvallen (bezoek 3 of 4)
Wij controleren hierbij de lijmvallen. Hier kunnen altijd enkele op zitten, dit zijn meestal de laatste kakkerlakken.
De bestrijding is succesvol! Wij ruimen al onze overgebleven spullen op en wensen u een fijne dag.

Kosten
Totaal komt u uit op minimaal 3 bezoeken, indien bij de 1e bezoek al gedetermineerd kan worden. Anders zijn 4 bezoeken noodzakelijk. Elke bezoek kost u €70, samen komt dit uit op minimaal €210 (3 bezoeken) tot €280 (4 bezoeken) excl. eventuele parkeerkosten.

Er kunnen extra kosten ontstaan door slechte opvolging van onze uitleg en maatregelen die u moest treffen.

Bij het 1e bezoek, kunnen wij bepalen of we 3 of 4 bezoeken nodig gaan hebben.
U betaald bij het 1e bezoek het volledige bedrag van alle bezoeken.
Ook maken wij direct de planning wanneer de rest van de bezoeken plaatsvinden.

kakkerlakken in huis, kakkerlakken op zolder, kakkerlakken in de keuken, kakkerlakken in de badkamer, kakkerlakken in het plafond