Last van ongedierte?

Rover helpt u snel!

Rover Ongediertebestrijding in Utrecht

Ongedierte in of om uw huis kan voor aardig wat overlast zorgen. Zo kunnen bijvoorbeeld muizen en ratten schade veroorzaken en ziektes verspreiden. En een wespennest is gewoonweg gevaarlijk. Rover Ongediertebestrijding staat zes dagen per week voor u klaar om u snel en vakkundig van uw ongedierte af te helpen.

Onze ongediertebestrijding in Utrecht

Het maakt niet uit welk ongedierte u in uw huis of tuin heeft zitten, Rover Ongediertebestrijding heeft alle kennis en ervaring om ze effectief te bestrijden.

Muizen

Muizen komen vaak in woningen voor, niet alleen op zolders, maar ook in spouwmuren. Omdat ze zich snel vermenigvuldigen is het erg lastig om van deze vervelende diertjes af te komen.

Wespen

Het is gevaarlijk voor u én uw omgeving als u zelf een wespennest in uw huis of tuin wilt verwijderen. Bel Rover Ongediertebestrijding daarom altijd voor advies en hulp zodra u een wespennest heeft gevonden.

Mollen

Mollen zijn actieve dieren die uw tuin snel omtovert in een maanlandschap. Heeft u overlast in uw tuin, gazon, grasveld of andere plek? Bel snel Rover Ongediertebestrijding. Wij lossen dit snel voor u op!

Ratten

Ook in een moderne woning kunt u last van ratten krijgen, zeker als uw huis of tuin aan het water grenst. Neem contact met ons op zodra u vermoedt dat u ratten in huis heeft, dan kunnen we voorkomen dat deze dieren schade aanrichten.

Hoornaars

De hoornaar mag dan wel niet zo snel steken als een reguliere wesp, een hoornaar nest is nog steeds vervelend om in of bij uw huis te hebben. Ook bij hoornaars is het gevaarlijk om een nest te verwijderen, neem contact met ons op zodra u een nest ziet.

Mieren

Bij mieren is het vooral belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Sommige mieren zijn met bijvoorbeeld lokdozen uit te roeien, maar dat is lang niet altijd effectief. Heeft u mieren in huis of in uw tuin? Neem dan contact op met Rover Ongediertebestrijding.

Voor wie werkt Rover?

Rover Ongediertebestrijding werkt voornamelijk voor particulieren in en om Utrecht.
Maar als u in deze regio een klein bedrijf, instelling, organisatie of opslagruimte heeft kunt u ook gewoon bellen. Helaas kunnen wij geen horecazaken of andere bedrijven waarin voedsel wordt gemaakt helpen met het bestrijden van ratten of muizen.

Onze werkwijze

Rover Ongediertebestrijding Utrecht helpt u als volgt:

  • U meldt telefonisch of via een e-mail uw probleem met ongedierte;

  • We komen naar uw locatie, onderzoeken het probleem en maken een inventarisatie op;

  • Samen bespreken we direct de mogelijkheden op het gebied van bestrijding van uw specifieke ongedierte. Indien nodig gebruiken we een autohoogwerker;

  • Bij uw akkoord gaan we direct aan de slag. Daarna geven we uitleg en advies om toekomstige problemen met ongedierte te voorkomen;

  • We laten alles weer netjes achter en wensen u een fijne dag.

Ongediertebestrijding Utrecht

De kosten van onze ongediertebestrijding

Rover Ongediertebestrijding helpt u in en om Utrecht zo snel mogelijk van uw muizen, ratten, wespen, hoornaars, mollen en mieren af. De kosten van onze bestrijding zijn daarbij afhankelijk van het soort dier dat we moeten bestrijden en hoeveel tijd we daarvoor nodig hebben. Het is ook mogelijk dat we extra materialen, zoals bijvoorbeeld een autohoogwerker, in moeten zetten. Al deze factoren samen zorgen voor een definitief kostenplaatje.

Als u ons inhuurt om ongedierte te bestrijden moet u in ieder geval met de volgende kosten rekening houden:

Als u ons alleen inhuurt voor een inspectie, betaalt u altijd min. €60 voor onze tijd.
Bent u een ondernemer die ons inhuurt, zijn bovengenoemde prijzen excl. BTW.