Last van ongedierte?

Rover helpt u snel!

Rover Ongediertebestrijding in Soest

Heeft u last van ongedierte in of om uw huis en tuin? Bel dan met Rover Ongediertebestrijding in Soest. Ons personeel is via het CPMV gecertificeerd als professioneel ongediertebestrijder en we staan zes dagen per week voor u klaar om u snel en vakkundig van uw ongewenste gasten af te helpen.

Onze ongediertebestrijding in de regio van Soest

Rover Ongediertebestrijding heeft kennis en ervaring met alle soorten ongedierte, maar we worden meestal ingehuurd voor het bestrijden van de volgende dieren:

Muizen

Muizen komen graag in woningen of tuinen en kunnen daar aardig wat schade aanrichten. Omdat ze zich razendsnel voortplanten is het een uitdaging om zelf een muizenpopulatie uit te roeien.

Wespen

Heeft u een wespennest in uw tuin of huis, of denkt u dat u een nest in de muur heeft? Bel ons dan eerst voor advies en bestrijding. Het is gevaarlijk voor u én uw omgeving als u het zelf wilt verwijderen!

Mollen

Mollen zijn actieve dieren die uw tuin snel omtovert in een maanlandschap. Heeft u overlast in uw tuin, gazon, grasveld of andere plek? Bel snel Rover Ongediertebestrijding. Wij lossen dit snel voor u op!

Ratten

Ratten zitten graag in de buurt van water. Als uw woning of tuin aan het water grenst, kunnen de ratten zich naar uw directe omgeving verplaatsen. Hier richten ze schade aan.

Hoornaars

De hoornaar staat bekend als ‘grote vriendelijke wesp’. De hoornaar steekt namelijk niet zomaar. Een hoornaar nest verwijderen is daarentegen wel erg gevaarlijk. Laat dat altijd over aan een professional.

Mieren

Bij mieren is het vooral belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Sommige mieren zijn met bijvoorbeeld lokdozen uit te roeien, maar dat is lang niet altijd effectief. Heeft u mieren in huis of in uw tuin? Neem dan contact op.

Voor wie werkt Rover?

Rover Ongediertebestrijding werkt voornamelijk voor particulieren in en om Soest.
Maar als u in deze regio een klein bedrijf, instelling, organisatie of opslagruimte heeft kunt u ook gewoon bellen. Helaas kunnen wij geen horecazaken of andere bedrijven waarin voedsel wordt gemaakt helpen met het bestrijden van ratten of muizen.

Onze werkwijze

Rover Ongediertebestrijding Soest helpt u als volgt:

  • U meldt telefonisch of via een e-mail uw probleem met ongedierte;

  • We komen naar uw locatie, onderzoeken het probleem en maken een inventarisatie op;

  • Samen bespreken we direct de mogelijkheden op het gebied van bestrijding van uw specifieke ongedierte. Indien nodig gebruiken we een autohoogwerker;

  • Bij uw akkoord gaan we direct aan de slag. Daarna geven we uitleg en advies om toekomstige problemen met ongedierte te voorkomen;

  • We laten alles weer netjes achter en wensen u een fijne dag.

Ongediertebestrijding Soest

De kosten van onze ongediertebestrijding

Woont u in Soest en heeft u ongediertebestrijding nodig? Dan is het voor u belangrijk om te weten dat onze kosten afhankelijk zijn van het soort dier dat we moeten bestrijden. Ook de hoeveelheid tijd die we voor de ongediertebestrijding nodig hebben telt mee en of het nodig is om extra middelen en materialen (zoals bijvoorbeeld een autohoogwerker) in te zetten.

Als u ons inhuurt om ongedierte te bestrijden moet u in ieder geval met de volgende kosten rekening houden:

Als u ons alleen inhuurt voor een inspectie, betaalt u altijd min. €60 voor onze tijd.
Bent u een ondernemer die ons inhuurt, zijn bovengenoemde prijzen excl. BTW.