Last van ongedierte?

Rover helpt u snel!

Rover Ongediertebestrijding in Nieuwegein

Het kan iedereen overkomen: een wespennest in uw tuin, muizen op zolder of ratten in uw spouwmuur. Bel in zo’n geval gewoon Rover Ongediertebestrijding in Nieuwegein. Wij komen op korte termijn naar uw locatie en helpen u vakkundig van uw probleem met ongedierte af. Het is gegarandeerd makkelijker en sneller dan zelf proberen om de dieren te bestrijden!

Onze ongediertebestrijding in de regio van Nieuwegein

Rover Ongediertebestrijding heeft kennis en ervaring met alle soorten ongedierte, maar we worden meestal ingehuurd voor het bestrijden van de volgende dieren:

Muizen

Muizen in uw huis kunnen voor stankoverlast zorgen, maar ze kunnen ook schade aanrichten. Omdat muizen zich razendsnel voortplanten is het erg lastig om muizen zelf te bestrijden.

Wespen

Wespen bouwen graag een nest in uw tuin, onder uw dakpannen, in uw huis of zelfs in uw spouwmuur. Het is alleen wel gevaarlijk voor u én uw omgeving als u het zelf wilt verwijderen!

Mollen

Mollen zijn actieve dieren die uw tuin snel omtovert in een maanlandschap. Heeft u overlast in uw tuin, gazon, grasveld of andere plek? Bel snel Rover Ongediertebestrijding. Wij lossen dit snel voor u op!

Ratten

Ratten veroorzaken niet alleen knaagschade in en aan uw huis, ze kunnen ook ziektes verspreiden. Wacht daarom niet te lang en schakel zo snel mogelijk een professional in om ze te bestrijden.

Hoornaars

De hoornaar bemoeit zich over het algemeen niet met mensen en zorgt daarmee doorgaans voor weinig overlast. Toch is het erg gevaarlijk om zelf een hoornaar nest te verwijderen en schakel hulp in.

Mieren

Bij mieren is het vooral belangrijk dat u zo snel mogelijk ingrijpt. Sommige mieren zijn met bijvoorbeeld lokdozen uit te roeien, maar dat is lang niet altijd effectief. Heeft u mieren in huis of in uw tuin? Neem dan contact op.

Voor wie werkt Rover?

Rover Ongediertebestrijding werkt voornamelijk voor particulieren in en om Utrecht.
Maar als u in deze regio een klein bedrijf, instelling, organisatie of opslagruimte heeft kunt u ook gewoon bellen. Helaas kunnen wij geen horecazaken of andere bedrijven waarin voedsel wordt gemaakt helpen met het bestrijden van ratten of muizen.

Onze werkwijze

Rover Ongediertebestrijding Nieuwegein helpt u als volgt:

  • U meldt telefonisch of via een e-mail uw probleem met ongedierte;

  • We komen naar uw locatie, onderzoeken het probleem en maken een inventarisatie op;

  • Samen bespreken we direct de mogelijkheden op het gebied van bestrijding van uw specifieke ongedierte. Indien nodig gebruiken we een autohoogwerker;

  • Bij uw akkoord gaan we direct aan de slag. Daarna geven we uitleg en advies om toekomstige problemen met ongedierte te voorkomen;

  • We laten alles weer netjes achter en wensen u een fijne dag.

Ongediertebestrijding Nieuwegein

De kosten van onze ongediertebestrijding

Natuurlijk kunt u eerst zelf proberen om het ongedierte zoals muizen, ratten of mieren te bestrijden. U koopt gif of vallen en volgt alle aanwijzingen op de verpakking, vervolgens is het afwachten. De kans is alleen enorm groot dat uw maatregelen geen of niet het gewenste effect hebben en dat het ongedierte zich in de tussentijd heeft voortgeplant.

U heeft daardoor geld uitgegeven aan gif of vallen en moet uiteindelijk alsnog een professionele ongediertebestrijder inschakelen om uw probleem op te lossen. Het is dus altijd goedkoper om het meteen door een professional aan te laten pakken.

In zon geval moet u met de volgende kosten rekening houden:

Als u ons alleen inhuurt voor een inspectie, betaalt u altijd min. €60 voor onze tijd.
Bent u een ondernemer die ons inhuurt, zijn bovengenoemde prijzen excl. BTW.