muizen in huis

Last van muizen?

Rover helpt u snel!

Muizen in huis of in uw spouwmuur? Rover Ongediertebestrijding staat voor u klaar

Niets is zo vervelend als muizen in uw huis. Vooruit, muizen in uw spouwmuur is nog net een stukje ellendiger. U ziet ze namelijk niet, maar u merkt wel dat ze er zijn. U hoort de muizen over uw zolder trippelen of in uw spouwmuur scharrelen en in de tussentijd beginnen ze steeds meer te stinken en hebben ze vrij spel om schade aan te richten. Rover Ongediertebestrijding staat voor u klaar om u van dit lastige ongedierte af te helpen.

Muizen in huis

Er zijn talloze verschillende muizensoorten. Maar als het om muizen in uw huis gaat, zijn er drie soorten die de boventoon voeren: de huismuis, de bosmuis en de spitsmuis. Deze muizen verblijven graag onder vloeren, op zolder, achter wanden, boven of in isolatiemateriaal en in of onder opgeslagen materialen.

Met name in de winter kunt u last van muizen in huis hebben. Zodra het kouder wordt, zoeken ze warmere, droge plekjes op. Met name de uitwerpselen (en de bijbehorende geur) geven aan dat u een muizenprobleem heeft. De uitwerpselen van de huismuis zijn zwart en langwerpig, het lijkt veel op hagelslag.

Een huismuis laat in een stoffige omgeving ook vaak sleepsporen van de staart achter, maar u kunt ook ‘buiksmeer’ op veel belopen randen en knaagsel van bijvoorbeeld isolatiematerialen tegenkomen.

muizen in huis

Zelf muizen bestrijden met muizenvallen of gif?

Houdt er dan wel rekening mee dat u dit goed toepast. Op meerdere soorten gif zit resistentie en bij muizenvallen is het erg belangrijk dat ze op de juiste manier geplaatst worden. Het is dan ook erg lastig om hier een hele muizenpopulatie mee tegen te gaan.

Bel of mail Rover Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve oplossing.

muizen in huis

Muizen in uw spouwmuur

Als u last van muizen in uw spouwmuur heeft, zijn dit in de meeste gevallen spitsmuizen. Maar het is ook mogelijk dat het om huismuizen of bosmuizen in uw muur gaat. Zij hebben allemaal een grote voorkeur voor volle zolders en spouwmuren en u zult dan ook nauwelijks merken dat ze er zijn. U kunt ze misschien wel horen krabbelen of trippelen en het is ook mogelijk dat u uitwerpselen tegenkomt.

De uitwerpselen van de spitsmuis zijn 4 tot 10 mm lang en 3 tot 4 mm dik, vaak zijn ze zitten de keutels in klonten aan elkaar. De keutels bevatten veel zand en glinsterende resten van insectenpantsers.

Muizen in een spouwmuur zijn extra vervelend omdat u hen daar nauwelijks kunt bereiken. In de tussentijd zijn de muizen zich alleen wel aan het voortplanten, zodat uw probleem steeds groter wordt.

Kosten van het bestrijden van muizen

Muizen laten zich niet zomaar verjagen door een paar muizenvallen of giftige korrels. Het is een stuk effectiever om deze muizen door een professional te laten bestrijden. Hiermee bent u snel van uw probleem af en voorkomt u dat deze diertjes nog langer schade kunnen veroorzaken of ziektes kunnen verspreiden.

De kosten voor muizenbestrijding bij Rover Ongediertebestrijding starten bij € 95,- tot gemiddeld € 175,-. Eventuele meerkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw probleem/woning en de locatie van de ratten. Wanneer u ons alleen voor onderzoek en advies uitnodigt betaald u € 55,- (als wij binnen 40min weer buiten staan). Anders betaald u meerkosten, gebaseerd op de extra tijd dat we bezig zijn.

Ook betaald u een meerprijs als u een spoed-/weekendopdracht eist.
(bepalen wij om snel / in het weekend te komen, vervalt de toeslag).

Wij onderzoeken en inventariseren uw muizenprobleem op uw locatie en bespreken daarna meteen de mogelijkheden voor het bestrijden en/of weren van muizen in uw huis, op uw zolder, in uw spouwmuur of op iedere andere plek. U weet precies wat de kosten zullen zijn voordat wij voor u aan de slag gaan.

muizen in huis