ABM Ongediertebestrijding werkt samen met Rover Ongediertebestrijding

ABM Ongediertebestrijding


ABM Ongediertebestrijding is een bestrijdingsbedrijf van Marcel Berends. Marcel is al sinds 2010 gestart met zijn bedrijf en doet nog altijd vol passie! Hij weet veel, is inmiddels al 30 jaar ervaringsdeskundige!

Het is een fijne vent, waarmee je goed zakelijk kan praten, maar ook heerlijk mee kan lachen. Nuchtere kijk op zaken en zet anderen veelal boven zichzelf.

Zo hebben Marcel en ik elkaar in 2022 privé leren kennen en aangezien we ook in elkaars vaarwater en gebied begeven, hebben we hier goede regels op gemaakt en helpen we elkaar met onze bedrijven en klanten(werving).

Mijn bedrijf doet bijvoorbeeld niet alle bestrijdingen. Hij doet er heel veel en zo kan ik klanten naar hem sturen als ik de dienst niet aanbied.
Veel zakelijke klanten stuur ik naar Marcel, ABM Ongediertebestrijding toe. Dit gaat vaak over ratten, muizen, boktor en houtworm.
Ik ben bijvoorbeeld weer vaak sneller inzetbaar. Zo geeft hij dan weer klanten aan mij als dat beter uitkomt. Vaak betreft dit bestrijdingen van wespen bestrijden, wespennest verwijderen, hoornaars en mollen.

Samen komen we verder, samen groeien we!
ABM Ongediertebestrijding én Rover Ongediertebestrijding

Overige bestrijdingen waarvoor ik inzetbaar ben zijn: Muizen, ratten en mieren.