Menu Sluiten

Muizenbestrijding

Bij een muizenbestrijding zal onze professionele bestrijder vragen om uw verhaal, wat u heeft gezien, gehoord en/of heeft opgemerkt. Aan de hand van deze informatie zal een volledige inspectie uitgevoerd worden zodat we goed kunnen inventariseren waar de muizen vooral komen en het belangrijkste, waar ze vandaan komen en daarbij kijken hoe we de muizenbestrijding het beste kunnen uitvoeren of bijvoorbeeld alleen wering voldoende kan zijn. Wij kijken altijd verder dan wat uw informatie ons verteld, dit is om bepaalde zaken uit te sluiten en een beter overzicht te kunnen creëren voor een betere muizenbestrijding.

muizenbestrijding, muizen bestrijden, muizen bestrijding Na de inspectie zal de bestrijder bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het weren en/of bestrijden van de plaag.
De bestrijder heeft bijna alle spullen bij zich en kan daarom direct beginnen met de eventuele bestrijding en zal u rustig alles uitleggen en hoe u het veilig kunt gebruiken.

Een inspectie voor een muizenbestrijding met uitleg en aanschaf van het vangmechanisme, neemt zo’n 30-60 minuten in beslag en is al vanaf €90 excl. eventuele parkeerkosten.

Meer leren over muizen? Lees hier verder.

Wetswijziging IPM2023 – ratten-/muizenbestrijding

Al jaren bestaat er een ‘IPM rattenbeheersing’ in Nederland, deze wordt vanaf 1-1-2023 uitgebreid naar ‘IPM knaagdierbeheersing’.

Kort uitgelegd houdt dit in dat niemand (particulier of professionele bestrijder) meer vanaf 1-1-2023 zomaar rodenticiden mogen gebruiken bij het bestrijden van knaagdieren. Rodenticiden worden van de particuliere markt afgehaald en professionele bestrijders moeten hun bedrijf anders gaan runnen incl. nieuwe type certificaten die behaald moeten worden. Zonder deze wijzigingen door te brengen in het bedrijf en het personeel, mag dat bedrijf geen rodenticiden meer gebruiken bij bestrijdingen. Veel bedrijven kunnen dit niet aan en staan op het punt te sluiten.

Rover Ongediertebestrijding blijft bestaan, maar stopt vanaf 1-1-2023 met het gebruik van rodenticiden!
Zo kunnen wij blijven bestaan en onze klanten kunnen blijven helpen bij hun ongedierteproblemen.